7 november 2017
<
Bijeenkomst 'Uw bedrijf in control'
Bijeenkomst ‘Uw bedrijf in control’

Wie wil er nu niet ‘in control’ zijn als organisatie? Of, hoe organiseer je het dat je er zo zeker mogelijk van bent dat je succes zult hebben en houden?

Dat is ingewikkeld, zeker in een wereld die steeds sneller verandert. Woorden als ‘agile’, ‘lean’ en ‘digitale transformatie’ vliegen je om de oren.

Als er één tak van sport is, die continu te maken heeft met snelle veranderingen, is dat wel het voetbalbedrijf. Denk maar aan vertrekkende spelers als het seizoen al is begonnen of op een later moment en het wel of niet ‘Europees’ spelen. Daarnaast zijn er moeilijk te managen factoren die succes bepalen, bijvoorbeeld bal binnen- of buitenkant paal of een beslissing van de scheidsrechter. Het kan miljoenen euro’s schelen. Daarnaast is voetbal emotie en heb je te maken met andersoortige stakeholders als supporters en sponsors.

Leer onder andere van de lessen uit de praktijk van de financieel directeur van FC Utrecht, Paulo Steverink. Hij neemt u na een inleiding over ‘in control’ mee in de fascinerende wereld van het ‘in control’ houden van een betaald voetbal organisatie en dan bij een club waarvan men zegt dat het er nooit rustig is!

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie over het programma, klik hier.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar IJsselvliet.

Let op!

Meld u snel aan!
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. De volgorde van aanmelding is bepalend.

Andere activiteiten van IJsselvliet

Drieluik Strategie, Besluitvorming en Gedrag

Wij organiseren dit voorjaar op een centrale locatie in Nederland drie ontbijtsessies over (het belang van) strategie.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier