16 maart 2017
<
Mini-seminar 'Leiderschap'
Mini-seminar ‘Leiderschap’

Graag nodigen wij u, ook namens de Businessclub van Landstede Basketbal, uit om op donderdag 16 maart 2017 deel te nemen aan ons mini-seminar over leiderschap. Naast best practices uit het bedrijfsleven en de topsport, zal aansluitend een buffet en basketbalwedstrijd plaatsvinden tussen Landstede Basketbal – New Heroes, Den Bosch.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de sprekers en het programma vindt u hier.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar Hannah Vergunst van IJsselvliet.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 16 maart!

NB. Gezien het grote aantal aanmeldingen dat wij in de eerste dagen na verzending van de uitnodiging hebben ontvangen, werken wij momenteel met een wachtlijst. U kunt uw inschrijving pas als geregistreerd beschouwen wanneer u van ons een bevestigingsbericht hebt ontvangen.

Andere activiteiten van IJsselvliet

Uitnodiging Celelezing 2017

Op dinsdag 14 november a.s. houdt prof. Barbara Baarsma de Celelezing 2017 onder de titel ‘Over de scheidslijnen op de arbeidsmarkt’.

Barbara Baarsma, bekend van televisie (onder meer DWDD, Buitenhof, Nieuwsuur), is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad.
 
De lezing is een initiatief van de 3 Zwolse Rotary clubs en Rotaract en wordt georganiseerd door de stichting Cele Lezingen i.s.m. onder meer de stichting Grote of Sint Michaëlskerk. IJsselvliet Strategie & Realisatie is een van de sponsoren.

Komt u ook?

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier