Event 22-03-2018
<
Event Digitale Transformatie

IJsselvliet is medeorganisator van het event Digitale Transformatie op 22-3-2018. 

Technologie alleen voegt geen waarde toe aan uw bedrijf (behalve technologie in uw product of dienst). De waarde van technologie, ook als die digitaal is, komt van het feit dat de technologie het mogelijk maakt om op een andere manier zaken te (gaan) doen. Anders gezegd, het is niet de vraag of, maar hoe u zich als organisatie moet verhouden tot technologische ontwikkelingen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw manier van zaken doen, nu en in de toekomst?

Tijdens dit event – dat plaatsvindt bij Landgoed Zonnestraal te Hilversum – zijn er twee gerenommeerde sprekers aanwezig die hun inzichten met ons delen: prof. dr. Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven en prof. dr. Hans Strikwerda van de Universiteit van Amsterdam. Samen met de andere aanwezigen kunt u uw eigen mening verder verdiepen en aanscherpen, zodat ook u nog beter zicht hebt op wat al die ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen gaan inhouden.

Op de eventsite vindt u nadere informatie over het programma en kunt u uzelf aanmelden.

Van harte uitgenodigd!

Uitnodiging Celelezing 2017

Op dinsdag 14 november a.s. houdt prof. Barbara Baarsma de Celelezing 2017 onder de titel ‘Over de scheidslijnen op de arbeidsmarkt’.

Barbara Baarsma, bekend van televisie (onder meer DWDD, Buitenhof, Nieuwsuur), is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad.
 
De lezing is een initiatief van de 3 Zwolse Rotary clubs en Rotaract en wordt georganiseerd door de stichting Cele Lezingen i.s.m. onder meer de stichting Grote of Sint Michaëlskerk. IJsselvliet Strategie & Realisatie is een van de sponsoren.

Komt u ook?

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier