29 juni 2017
<
‘Uw gegevens zijn geld waard’…
Mini-seminar over big data & data-analyse…

…met als gastspreker prof. dr.  Rob van der Mei, verbonden aan de VU en werkzaam als Manager Research and Development bij het Centrum voor Wiskunde en Informatica (zie voor meer informatie: “http://www.few.vu.nl/~mei/”)

Big data? Data analytics? Big data is één. Data analyse is twee. Maar het stellen van de goede vraag is nog veel belangrijker. Wat wilt u weten en waarom. Om vervolgens uit de beschikbare en relevante data het antwoord te krijgen, is dan een logische volgende stap.

In menige organisatie zijn veel meer gegevens beschikbaar dan men zich bewust is. Slimme en efficiënte benutting van die gegevens kan de kwaliteit van de besluitvorming verbeteren. En dat vergroot de kans op succes van uw organisatie.

Maar hoe moet dat? Daar gaat u antwoord op krijgen op donderdag 29 juni aanstaande, samen met de gastspreker, prof. dr.  Rob van der Mei, hoogleraar aan de VU en verbonden aan het CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica). Aan de hand van de laatste inzichten uit onderzoek en praktijk laat hij u zien hoe slim gebruik van beschikbare data kan leiden tot echt betere besluitvorming.

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst?  Meld u aan en houd donderdag 29 juni 2017 van 15.30 uur tot 18.00 uur gereserveerd in uw agenda! De bijeenkomst wordt georganiseerd in Zwolle.


Praktische details

U kunt zich aanmelden door (in antwoord op deze e-mail) een bericht te sturen aan hannahvergunst@ijsselvliet.nl. Het programma ontvangt u twee weken voor de bijeenkomst. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Graag tot ziens op 29 juni!

Eric Moen en Michelle Eggermont

Masterclass Blockchain

Blockchain wordt gezien als de grootste IT-revolutie sinds de opkomst van het internet. Bent u er bij om met ons mee te denken en praten over dit actuele thema?

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier