16 mei 2017
<
Onderzoek Strategie & Resultaat
Save the date!

Het antwoord op de vraag hoe goed Nederlandse organisaties zijn in het omzetten van strategie in resultaat, dat was het onderzoeksdoel  van Yvonne Nijkamp Msc.

Ook nieuwsgierig naar onze (uitgebreide) bevindingen? Wij hebben onderzoek gedaan bij middelgrote organisaties, vooral in Noordoost- en Midden Nederland.

Op 16 mei a.s. organiseren wij vanaf circa 15.00 uur een bijeenkomst waarin wij, samen met Yvonne en andere respondenten, de uitkomsten zullen toelichten.

Bent u hier graag bij? Stuur ons dan een mailbericht met uw aanmelding. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wie het eerst komt…

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Nadere informatie over praktische details volgen op een later moment!

Graag tot ziens op 16 mei!

Meer informatie? Klik hier voor het volledige artikel.

 

Uitnodiging Celelezing 2017

Op dinsdag 14 november a.s. houdt prof. Barbara Baarsma de Celelezing 2017 onder de titel ‘Over de scheidslijnen op de arbeidsmarkt’.

Barbara Baarsma, bekend van televisie (onder meer DWDD, Buitenhof, Nieuwsuur), is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad.
 
De lezing is een initiatief van de 3 Zwolse Rotary clubs en Rotaract en wordt georganiseerd door de stichting Cele Lezingen i.s.m. onder meer de stichting Grote of Sint Michaëlskerk. IJsselvliet Strategie & Realisatie is een van de sponsoren.

Komt u ook?

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier