Startbijeenkomst Leergang familiebedrijven

Download brochure leergang familiebedrijf

Heb jij als deelnemer inzicht in jouw ondernemerskwaliteiten? Weet je hoe je om kunt gaan met jouw familie en andere stakeholders? Heb je een start gemaakt met het ontwikkelen van een heldere visie op het eigen familiebedrijf en ben je al in staat een opvolgingsplan te maken met een plan van aanpak?

Vanaf 7 oktober 2019 organiseren wij in samenwerking met Saxion Hogescholen en Vechtstede Notarissen & Mediators een leergang voor en over familiebedrijven.

Opvolgende generaties bij familiebedrijven worstelen nogal eens met hun positie, rol en aanpak. Een proces dat verloopt met vallen en opstaan. Dit programma helpt om jouw agenda te bepalen. Je eigen manier te vinden. Eigen betekenis geven, is daarbij de kern.

Om van elkaar te (laten) leren, hebben wij vorig jaar de handen ineen geslagen en een programma ontwikkeld met Saxion Hogescholen. Het resultaat hiervan – deze leergang –  komt na de eerste reeks die vorig jaar is georganiseerd en krijgt vanwege eerder succes nu een vervolg. Het programma heeft als rode draad: jullie onderneming, jouw agenda, wat past bij mij en hoe past de familie daarin.

Wie?

De leergang is nadrukkelijk bedoeld voor de opvolgende generatie, die onlangs de leiding heeft overgenomen of dat op korte termijn gaat doen. Zo sluiten ervaringen goed aan en kunnen ze onderling worden uitgewisseld. Oftewel: het leren van elkaar is essentieel voor deze leergang!

Wat?

De zeven bijeenkomsten vinden plaats van 17.00 tot 21.00 uur op uiteenlopende locaties in Oost-Nederland. Klik op de bijlage voor een overzicht van de thema’s die op de agenda staan. Voor een maaltijd wordt uiteraard gezorgd.

Deelname aan deze leergang bedraagt € 2.750 exclusief btw. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal, catering én een gevalideerde ondernemerstest. Er zijn subsidiemogelijkheden beschikbaar gesteld door de Provincie Overijssel.

Tot slot

Voor meer informatie, zie de brochure in de bijlage. Voor overige vragen en/of jouw aanmelding, verwijzen wij naar onderstaande mailbutton en/of telefoonnummer.

We ontmoeten je graag op 7 oktober!

Drieluik Strategie, Besluitvorming en Gedrag (najaar 2019)

SMART-doelstellingen, focus, de juiste mensen en de goede besluitvorming … Drie sessies over het belang van het hebben van een goed opgestelde en uitgevoerde strategie.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier