Digitale Transformatie | 22-3-2018

Digitaal is niet het antwoord, maar transformatie wel.

IJsselvliet is medeorganisator van het event Digitale Transformatie op 22-3-2018. Op de eventsite vindt u nadere informatie over het programma en kunt u uzelf aanmelden.

Technologie alleen voegt geen waarde toe aan uw bedrijf (behalve technologie in uw product of dienst). De waarde van technologie, ook als die digitaal is, komt van het feit dat de technologie het mogelijk maakt om op een andere manier zaken te (gaan) doen. Anders gezegd, het is niet de vraag of, maar hoe u zich als organisatie moet verhouden tot technologische ontwikkelingen. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor uw manier van zaken doen, nu en in de toekomst?

Tijdens dit event – dat plaatsvindt bij Landgoed Zonnestraal te Hilversum – zijn er twee gerenommeerde sprekers aanwezig die hun inzichten met ons delen: prof. dr. Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven en prof. dr. Hans Strikwerda van de Universiteit van Amsterdam. Samen met de andere aanwezigen kunt u uw eigen mening verder verdiepen en aanscherpen, zodat ook u nog beter zicht hebt op wat al die ontwikkelingen voor uw organisatie kunnen gaan inhouden.

Van harte uitgenodigd!

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier