Ben jij onze nieuwe communicatief sterke en gedreven business strategy consultant?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar jou.

Dit is jouw uitdaging

Als consultant Business & Strategy help je opdrachtgevers om strategische doelen scherp te krijgen, vast te houden en te bereiken. Je legt de verbinding tussen de strategie en relevante feiten en gegevens. De uitdaging die wij je bieden is om strategische vraagstukken bij opdrachtgevers te onderbouwen met cijfers, jij verheldert en brengt scherpte aan.

 • Dit betekent dat je kansen ziet, nieuwe proposities ontwikkelt en met nieuwe diensten opdrachtgevers weet te ondersteunen.
 • Je breidt graag jouw netwerk uit en helpt ook collega’s om hun netwerk uit te breiden.
 • Je krijgt de ruimte om jouw ondernemerstalent te laten zien.
 • Je beschikt over een scherpe financieel-economische en analytische blik, aangevuld met een brede bedrijfskundige achtergrond en interesse. Dit stelt je in staat om met directie en financials te sparren over de verschillende uitdagingen waar organisaties voor staan.
 • Je verbaast jouw opdrachtgevers met nieuwe, originele en onderbouwde inzichten. Je duikt waar nodig de administratie in van een opdrachtgever en komt tot nieuwe inzichten.

Concreet betekent dit dat jij organisaties ondersteunt, meestal in projectvorm, bij vraagstukken rondom marktverkenningen, concurrentieanalyses, benchmarks, doorlichting van product-marktcombinaties, kwaliteit van de omzet, kostenallocatie vraagstukken, et cetera.

Dit heb je in je

 • Je werkt bij een kwaliteit gedreven consultancybureau en streeft dezelfde waarden na.
 • Je bent thuis in statistische analyses en beheerst de hiervoor geëigende programma’s.
 • Je blinkt uit in analytische vaardigheden en weet dit ook over te brengen.
 • Je bent proactief en neemt verantwoordelijkheid voor je werk en staat voor je advies.
 • Je bent bovengemiddeld gedreven om jezelf en anderen te ontwikkelen.
 • Je bouwt aan jouw netwerk en weet succesvol adviezen aan te bieden aan nieuwe opdrachtgevers.
 • Je beschikt over een WO denk- en werkniveau en hebt 3-5 jaar werkervaring binnen business intelligence, business control, bij een strategie bureau of aanverwant.

Over ons

IJsselvliet ondersteunt organisaties bij het realiseren van hun ambities. Onze consultants gaan een intensieve dialoog aan met de leiders van deze organisaties. Om zo de strategie voor groei te toetsen, te concretiseren en om te helpen bij de uitvoering van die aangescherpte, winnende strategie.

Voor het realiseren van de ambitie van de organisatie is inzicht nodig. Om strategische beslissingen te nemen is weten waar je staat en hoe het werkelijk zit van groot belang. Hierbij draait het om het verzamelen, herschikken van en inzicht verkrijgen uit relevante data en dit te vertalen in informatie waarop organisaties hun keuzes kunnen baseren. IJsselvliet is een gevestigde naam op dit gebied. Om de kwaliteit van de de dienstverlening te waarborgen werken wij samen met verschillende universiteiten en andere kenniscentra.

IJsselvliet gelooft in persoonlijke groei. Iedere consultant binnen IJsselvliet zoekt intern een eigen mentor, iemand die past bij jou en bij de fase van jouw ontwikkeling. Je wordt daarnaast opgenomen in de intervisiegroep van consultants, waar je met collega’s elkaar ondersteunt in persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Het totale team bestaat uit 21 collega’s.

Interesse?

STORM in Recruitment verzorgt voor ons de sollicitatieprocedure.
Solliciteren kan via hun website, klik hier.

Wil je meer weten over deze mooie rol als consultant Business & Strategy?
Neem dan contact met STORM op via 0182-820202. Contactpersoon voor deze vacature is Sander Westenberg.

Meer over STORM in Recruitment
STORM begeleidt professionals naar de volgende stap in hun carrière en verbindt talent aan organisaties die talent omarmen. Zo vind je nieuwe reisgenoten met wie je het bekende en het onbekende aandurft. Leer je nieuwe manieren van zoeken, vinden en doen.

Jij bent niet alleen onderdeel van de wereld van werken en ondernemen maar ook van de wereld van na zes uur. Van je gezin, je liefhebberijen en van waar jij je vrijwillig voor inzet. Inwoner, ouder, buur, bestuurslid of initiatiefnemer. STORM erkent dat al deze rollen prettig door elkaar lopen en elkaar verrijken.

Ieder mens is meer mensen tegelijk en heeft meerdere talenten. Talent betekent voor STORM niet wat je gedaan hebt, maar of je blijft ontwikkelen waar je goed in bent. Dit geldt ook voor organisaties. Wij vinden het belangrijk om naast het verbinden van talent aan talentzoekers, organisaties te begeleiden bij het doorontwikkelen en optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. STORM zet een krachtige beweging in gang waarbij iedereen zijn eigen talent inzet en synchroon blijft met de ontwikkeling en groei van jouw organisatie.

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier