Boekentip: Material Matters | Thomas Rau

Nieuwsbrief december 2018

Alles is tijdelijk, alleen de gevolgen zijn permanent, zo vermeldt de achterflap van dit boek. Een mooie inleiding op het gedachtegoed van Thomas Rau,  keynote speaker op het lustrum ter gelegenheid van het tienjarig bestaan in de Grote of St. Michaels Kerk.

In negen hoofdstukken met veel voorbeelden, zoals het verhaal van Philips die, op de vraag van Thomas Rau of ze ook licht konden leveren, hem in eerste instantie niet-begrijpend aankeken, omdat ze dachten lampen te gaan verkopen aan iemand die licht wilde kopen. Uiteindelijk heeft het geleid tot “Light As A Service”, wat inmiddels ook wel “Circular Lighting” wordt genoemd.

Het boek staat vol met dergelijke voorbeelden, ideeën en praktische uitwerkingen daarvan. Kortom, een boek om inspiratie mee op te doen voor het nieuwe jaar dat aanstaande is.

Klik hier om te bestellen.

Ander nieuws

Jubileumbijeenkomst: een terugblik

Terugblik op de jubileumbijeenkomst | Over het gedachtegoed van Thomas Rau en het vervolg dat wij hieraan geven | workshops circulariteit februari 2019

Lees meer >

Trots op 10 jaar IJsselvliet

Op 14 november vierden wij in Academiehuis | de Grote Kerk Zwolle ons 10-jarig bestaan met als keynote speaker Thomas Rau.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier