Uitbreiding team IJsselvliet

Ik ben Hendri Meilink, 43 jaar en woonachtig in het mooie Hardenberg. In de afgelopen jaren ben ik in een commerciële omgeving als extern HR-adviseur werkzaam geweest voor klanten van de Jong & Laan, een middelgroot accountancy kantoor in het noordoosten van het land. Eerst op het operationele vlak, in afgelopen jaren waren de vraagstukken veelal strategisch van aard. Mijn affiniteit met mensen en organisaties was er altijd al. Deze werd nog eens extra aangewakkerd tijdens mijn master Organisatie, Cultuur en Management aan de Universiteit van Utrecht.

Tijdens mijn opdrachten heb ik altijd oog voor de lange termijn van zowel de organisatie als de mens. Vertalen van organisatiebeleid en marktontwikkelingen naar strategisch en praktisch HR-beleid is wat ik doe. Analyseren en kijken vanuit benodigde vaardigheden naar samenwerking, leiderschap en teamsamenstelling zijn speerpunten. Familiebedrijven hebben mijn speciale aandacht. Het is de kunst om overzicht te houden, richting te geven en verschillende zienswijze op de waarheid de ruimte te geven. Zonder hierbij de voortgang en het resultaat uit het oog te verliezen. De basis voor mijn opdrachten is onderling vertrouwen, positiviteit en respect. Ik stel vragen, die anderen niet (durven) stellen.

De reden om bij IJsselvliet aan de slag te gaan, is dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. IJsselvliet bood mij deze. Zij staan voor een integrale aanpak, vanuit thema’s als strategie, leiderschap, processen in organisaties, financiën en het geven van inzicht. IJsselvliet speelt een rol bij het bepalen van richting van organisaties, de reis er naar toe en het behalen van de bestemming. Naast de praktisch inslag, sprak mij deze aanpak enorm aan.

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier