Verzelfstandiging Corporate Finance-activiteiten van IJsselvliet

Download publicatie

Per 1 maart 2018 zijn de corporate finance-activiteiten van IJsselvliet  verzelfstandigd. Onder de naam Stratfield corporate finance zullen Leendert Stam en Richard Zwart het MKB ondersteunen bij groei en continuïteitsvraagstukken waarbij financiering of overname een belangrijke rol speelt. Leendert en Richard hebben dit in de afgelopen jaren binnen IJsselvliet opgebouwd en zijn zeer gedreven om deze activiteiten verder succesvol invulling te geven.

Over Stratfield

Stratfield ondersteunt middelgrote ondernemingen bij vraagstukken waarin financiering dan wel aan- of verkoop van de onderneming speelt, teneinde de groei of continuïteit van die onderneming te bevorderen. De basis voor de gesprekken is de strategie van de onderneming. Volgens onze visie moet de financiering passen bij de doelen en mogelijke verwachtingen van de onderneming, maar is het zaak ook een (ver)koop van een onderneming in dit licht te bezien. De prijs – zowel ten aanzien van financieringen als aan- en verkoop – is daarbij net zo belangrijk als de overige voorwaarden.

De mensen van Stratfield gaan graag met u in gesprek. In veel gevallen leiden deze gesprekken tot een ongewoon goed resultaat. Kwaliteit staat bij hoog in het vaandel. Zij hebben voor henzelf de lat hoog gelegd en gaan voor het beste resultaat voor de klant, waarbij de uitkomst daarbij belangrijker is dan het doen van de transactie.

Wilt u meer weten over Stratfield? Neem gerust contact met hen op.

Leendert Stam         Richard Zwart
06 43 37 88 15          06 52 68 47 61

Stratfield corporate finance
Burgemeester van Roijensingel 13
8011 CT  ZWOLLE

info@stratfield.nl
www.stratfield.nl

Over IJsselvliet

Het blijft alles behalve hetzelfde wanneer u IJsselvliet in huis haalt. Dat is onze belofte. Met onze brede blik zien wij verbanden en maken wij verbindingen. Tussen organisatieonderdelen en doelen, tussen mensen en resultaten, tussen strategie en realisatie. Onze mensen verbinden uw mensen, onze disciplines verbinden uw organisatieonderdelen.

De mensen van IJsselvliet zijn thuis in strategie en realisatie.  Onze expertise richt zich vooral op het vakgebied van Strategie, Finance & Control, Bedrijfsvoering en HRM.

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier