een overzicht
Agenda
Mini-seminar over big data & data-analyse…

Wist u dat? Dat uw gegevens geld waard zijn? Het stellen van de goede vraag kan cruciaal zijn bij een juiste analyse van big data.

Wij organiseren op 29 juni a.s. een bijeenkomst over dit thema. Gastspreker is prof. dr. Rob van der Mei, hoogleraar aan de VU en verbonden aan het CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica). Bent u erbij?

Save the date!

Het antwoord op de vraag hoe goed Nederlandse organisaties zijn in het omzetten van strategie in resultaat, dat was het onderzoeksdoel  van Yvonne Nijkamp Msc. Ook nieuwsgierig naar onze (uitgebreide) bevindingen? Wij hebben onderzoek gedaan bij middelgrote organisaties, vooral in Noordoost- en Midden Nederland. Op 16 mei a.s. organiseren wij vanaf circa 15.00 uur een … Continue reading “Save the date!”

Mini-seminar ‘Leiderschap’

Leiders, ze zijn er in alle soorten en maten. Wat maakt iemand een goede leider? Welke eigenschappen bezitten goede leiders? Waarin blinken zij uit en welke focus brengen zij aan? Op een interactieve manier nemen wij je mee in het thema ‘Leiderschap’ . Vanuit eigen ervaring, vanuit de literatuur en met aansprekende voorbeelden wordt u geïnspireerd om leiderschap op een andere manier te zien of uit te dragen.

Voorgaande agenda-items
Leergang Finance Professional in Business – opvolging Powerday(s)

Onze twee ‘Powerdagen’, die als ‘pilot’ hebben gediend voor het door ons bedachte nieuwe
curriculum voor de finance professional in business met ervaring, bleken niet alleen succesvol, maar
hebben ons ook bevestigd in de overtuiging van het goede idee.
Daarom is het nu tijd voor de langverwachte ‘follow-up’. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Onze verschillen maken voor u het verschil