een overzicht
Agenda
Event Digitale Transformatie

IJsselvliet is medeorganisator van het event Digitale Transformatie op 22-3-2018.  Technologie alleen voegt geen waarde toe aan uw bedrijf (behalve technologie in uw product of dienst). De waarde van technologie, ook als die digitaal is, komt van het feit dat de technologie het mogelijk maakt om op een andere manier zaken te (gaan) doen. Anders … Continue reading “Event Digitale Transformatie”

Uitnodiging Celelezing 2017

Op dinsdag 14 november a.s. houdt prof. Barbara Baarsma de Celelezing 2017 onder de titel ‘Over de scheidslijnen op de arbeidsmarkt’.

Barbara Baarsma, bekend van televisie (onder meer DWDD, Buitenhof, Nieuwsuur), is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad.
 
De lezing is een initiatief van de 3 Zwolse Rotary clubs en Rotaract en wordt georganiseerd door de stichting Cele Lezingen i.s.m. onder meer de stichting Grote of Sint Michaëlskerk. IJsselvliet Strategie & Realisatie is een van de sponsoren.

Komt u ook?

Bijeenkomst ‘Uw bedrijf in control’

Wie wil er nu niet ‘in control’ zijn als organisatie? Of, hoe organiseer je het dat je er zo zeker mogelijk van bent dat je succes zult hebben en houden?

Dat is ingewikkeld, zeker in een wereld die steeds sneller verandert. Als er één tak van sport is, die continu te maken heeft met snelle veranderingen, is dat wel het voetbalbedrijf. Leer onder andere van de lessen uit de praktijk van de financieel directeur van FC Utrecht, Paulo Steverink. Hij neemt u na een inleiding over ‘in control’ mee in de fascinerende wereld van het ‘in control’ houden van een betaald voetbal organisatie en dan bij een club waarvan men zegt dat het er nooit rustig is!

Bent u er ook bij?

Voorgaande agenda-items
Leergang Finance Professional in Business – opvolging Powerday(s)

Onze twee ‘Powerdagen’, die als ‘pilot’ hebben gediend voor het door ons bedachte nieuwe
curriculum voor de finance professional in business met ervaring, bleken niet alleen succesvol, maar
hebben ons ook bevestigd in de overtuiging van het goede idee.
Daarom is het nu tijd voor de langverwachte ‘follow-up’. U bent hiervoor van harte uitgenodigd!

Mini-seminar over big data & data-analyse…

Wist u dat? Dat uw gegevens geld waard zijn? Het stellen van de goede vraag kan cruciaal zijn bij een juiste analyse van big data.

Wij organiseren op 29 juni a.s. een bijeenkomst over dit thema. Gastspreker is prof. dr. Rob van der Mei, hoogleraar aan de VU en verbonden aan het CWI (Centrum voor Wiskunde en Informatica). Bent u erbij?

Save the date!

Het antwoord op de vraag hoe goed Nederlandse organisaties zijn in het omzetten van strategie in resultaat, dat was het onderzoeksdoel  van Yvonne Nijkamp Msc. Ook nieuwsgierig naar onze (uitgebreide) bevindingen? Wij hebben onderzoek gedaan bij middelgrote organisaties, vooral in Noordoost- en Midden Nederland. Op 16 mei a.s. organiseren wij vanaf circa 15.00 uur een … Continue reading “Save the date!”

Mini-seminar ‘Leiderschap’

Leiders, ze zijn er in alle soorten en maten. Wat maakt iemand een goede leider? Welke eigenschappen bezitten goede leiders? Waarin blinken zij uit en welke focus brengen zij aan? Op een interactieve manier nemen wij je mee in het thema ‘Leiderschap’ . Vanuit eigen ervaring, vanuit de literatuur en met aansprekende voorbeelden wordt u geïnspireerd om leiderschap op een andere manier te zien of uit te dragen.

Onze verschillen maken voor u het verschil