een overzicht
Publicaties
Onderzoek strategie: uw hulp gevraagd

Een goed opgestelde en uitgevoerde strategie maakt de organisatie succesvoller. IJsselvliet helpt u hierbij. Doet u mee aan ons onderzoek?

(Jo)uw zakelijke toekomst: regeren is vooruitzien!

IJsselvliet ondersteunt en begeleidt beide generaties ondernemers bij het geven van de goede invulling aan bedrijfsopvolging.

2019

In 2019 helpen wij u graag bij het realiseren van uw doelen en ambities door op 3 manieren bezig te zijn met strategie en realisatie.

Voorgaande publicaties
HR & robotisering: succes verzekerd ….?!

HR-automatisering en -robotisering: gevaar of kans? De huidige trend vraagt om herpositionering en optimalisatie van de HR-medewerkers en -afdeling. Bent u er klaar voor?

Boekentip: Material Matters | Thomas Rau

Voor onder de boom! Het boek Material Matters; het alternatief voor onze roofbouwmaatschappij. Door Thomas Rau, keynote speaker tijdens het 10-jarig jubileum van IJsselvliet.

Jubileumbijeenkomst: een terugblik

Terugblik op de jubileumbijeenkomst | Over het gedachtegoed van Thomas Rau en het vervolg dat wij hieraan geven | workshops circulariteit februari 2019

Uitnodiging workshops circulariteit

De workshops in februari zijn tot nader bericht geannuleerd. Heeft u alsnog interesse in de workshops of in een gesprek met ons over dit thema? Neem uiteraard contact met ons op!

Onze verschillen maken voor u het verschil