een overzicht
Publicaties
Optimale balans tussen ondernemen en managen. Hoe dan?

IJsselvliet Strategie & Realisatie komt in gesprekken met DGA’s diverse dilemma’s tegen waar zij mee worstelen. Een van de dilemma’s die bijna in ieder gesprek aan de orde komt is de (on)balans tussen ondernemen en management. In dit artikel brengen we de problematiek in kaart en reiken wij oplossingsrichtingen aan.

Wat maakt een personeelsplanning strategisch?

Strategische personeelsplanning. In Nederland al jaren hoog op de HR-agenda, ook in 2018. Maar waar hebben we het nu precies over? Tijd voor opheldering: Wat maakt een personeelsplanning strategisch?

Ben jij onze nieuwe ‘spin in het web’ met gevoel voor de Nederlandse taal?

Door groei en specialisatie van onze organisatie zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega op de afdeling binnendienst/secretariaat. Ben jij onze spin in het web?

Voorgaande publicaties
Uitbreiding team IJsselvliet

Vanaf 1 februari 2018 is ons team uitgebreid met de komst van Wendy Schutten. Zij stelt zich graag aan u voor!

Digitale Transformatie | 22-3-2018

Digitaal is niet het antwoord, maar transformatie wel. IJsselvliet is medeorganisator van het event Digitale Transformatie op 22-3-2018. Op de eventsite vindt u nadere informatie over het programma en kunt u uzelf aanmelden. Technologie alleen voegt geen waarde toe aan uw bedrijf (behalve technologie in uw product of dienst). De waarde van technologie, ook als … Continue reading “Digitale Transformatie | 22-3-2018”

Terugkijken en vooruitzien

We zijn weer begonnen aan het nieuwe jaar. Veel mensen ervaren de start van een nieuw jaar als een schone lei. Dat gaat voor velen gepaard met het maken van plannen of het formuleren van goede voornemens. Daarbij is het referentiepunt vaak hoe 2017 is verlopen. Een korte terugblik en samen vooruit kijken!

Uitbreiding team IJsselvliet

Per 1 januari 2018 wordt ons HR-team uitgebreid met de komst van Hendri Meilink. Wij stellen hem graag aan u voor!

Onze verschillen maken voor u het verschil