een overzicht
Publicaties
IJsselvliet viert feest!

Meld u nu aan voor ons jubileum op 14 november met Thomas Rau als keynote speaker!

Boekentip ‘Gezag’

Het boek ‘Gezag’, van de hand van Mark van Vugt en Max Wildschut, gaat over de wetenschap van macht, gezag en leiderschap. Een aanrader om mee te nemen in de koffer!

Weet jij zeker dat je de zaak wilt overnemen?

Binnen de familie wordt nog al eens verondersteld dat de volgende generatie binnen het familiebedrijf al klaarstaat. Geldt dit voor jou ook en zo ja, hoe pak je dat dan aan?

Voorgaande publicaties
Leergang Finance Professional in Business

Inschrijven voor het najaar van 2018 is niet meer mogelijk.

TIP: ESF-subsidie voor uw HR-project?

Binnenkort is er de mogelijkheid om in te schrijven voor ESF-subsidie (thema: duurzame inzetbaarheid). Indienen kan tussen 25-29 juni. Naast de mogelijkheid met ons in gesprek te gaan, kunnen wij ook ondersteunen bij het indienen van de subsidieaanvraag.

Behoud van de zaak in de familie: begin op tijd!

Dit blijkt uit een onderzoek dat onder zo’n 200 familiebedrijven in de gemeente Groningen is uitgevoerd. Gemiddeld duurt het zo’n 4 jaar (!) om de overdracht of opvolging goed en helemaal af te handelen. Als belangrijke succesfactor voor het bedrijf wordt de eenheid tussen bedrijf en persoon (DGA) genoemd. Jezelf als DGA of familie bewust zijn van deze factoren en feiten is dus een belangrijke voorwaarde voor een succesvol proces en afronding van overdracht en opvolging.

Ben jij onze nieuwe communicatief sterke en gedreven business strategy consultant?

Vanwege uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een communicatief sterke en zeer gedreven Business & Strategy Consultant met 3 tot 5 jaar werkervaring. Beschik jij over een scherpe en analytische blik? Neem dan voor meer informatie contact op met STORM in Recruitment. Zij verzorgen voor ons de sollicitatieprocedure.

Onze verschillen maken voor u het verschil