Bedrijfsopvolging
Bedrijfsopvolging

Een bewuste keuze of gedwongen door omstandigheden, vroeg of laat krijgt u er mee te maken: bedrijfsopvolging. Geeft u het roer uit handen, dan denken wij met u mee over de opvolging en continuïteit van uw onderneming. Samen zetten we uw ideeën, doelen en afspraken op papier; een handvest voor de verdere koers van uw bedrijf. Op het moment dat u eraan toe bent of al ver daarvoor.

Vandaag nadenken over morgen geeft u en uw opvolgers tijd om voor te bereiden op wat komen gaat. En dat geeft u een goed gevoel en zekerheid. Een behouden vaart, dat is toch immers uw doel?

Gerelateerde publicaties

Terugkijken en vooruitzien

We zijn weer begonnen aan het nieuwe jaar. Veel mensen ervaren de start van een nieuw jaar als een schone lei. Dat gaat voor velen gepaard met het maken van plannen of het formuleren van goede voornemens. Daarbij is het referentiepunt vaak hoe 2017 is verlopen. Een korte terugblik en samen vooruit kijken!

lees meer >

Boekentip ‘The Undoing Project – A Friendship that Changed Our Minds’

Hoe een Nobelprijs-winnende theorie van de geest onze perceptie van de realiteit veranderde…
Een fascinerend, intrigerend en soms ook spannend boek dat beschrijft hoe Nobelprijs-winnaar Daniel Kahneman en Amos Tversky elkaar tegenkwamen, hoe hun samenwerking ontstond en waar dat toe heeft geleid

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier