Begeleiding fusie en overname
Begeleiding fusie en overname

Fusies en overnames vragen om een scherp oog en om specifieke aandacht. Vooral omdat er twee of meer verschillende bedrijfsculturen samengaan. Met onze pre- and post-merger adviezen brengen we het beste uit beide werelden bij elkaar. Samen creëren we een fusieplan en programma waarmee we de verandering in goede, succesvolle banen leiden. In de juiste stroom dus.

Wilt u weten wat en hoe wij kunnen bijdragen aan de begeleiding van uw fusie of overname? Neemt u contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Gerelateerde publicaties

Terugkijken en vooruitzien

We zijn weer begonnen aan het nieuwe jaar. Veel mensen ervaren de start van een nieuw jaar als een schone lei. Dat gaat voor velen gepaard met het maken van plannen of het formuleren van goede voornemens. Daarbij is het referentiepunt vaak hoe 2017 is verlopen. Een korte terugblik en samen vooruit kijken!

lees meer >

Boekentip ‘The Undoing Project – A Friendship that Changed Our Minds’

Hoe een Nobelprijs-winnende theorie van de geest onze perceptie van de realiteit veranderde…
Een fascinerend, intrigerend en soms ook spannend boek dat beschrijft hoe Nobelprijs-winnaar Daniel Kahneman en Amos Tversky elkaar tegenkwamen, hoe hun samenwerking ontstond en waar dat toe heeft geleid

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier