Inrichten shared services
Inrichten shared services

Uw ondersteunende activiteiten en processen bundelen in een shared service? Dat kan een goed idee zijn. Pakt u het slim aan dan leidt het tot betere en goedkopere ondersteuning. Een solide business case en gedegen projectmanagement helpt u op weg. En daar helpen wij u bij.

Dat is namelijk onze ervaring. Samen bekijken we of en hoe u de ondersteunende krachten kunt bundelen. Wij richten ons vizier op betere efficiëntie, hogere effectiviteit en mogelijke schaalvoordelen.

Wilt u meer weten over de kansen en mogelijke voordelen van shared services? Bel ons of stuur een mail.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier