Inrichten shared services
Inrichten shared services

Uw ondersteunende activiteiten en processen bundelen in een shared service? Dat kan een goed idee zijn. Pakt u het slim aan dan leidt het tot betere en goedkopere ondersteuning. Een solide business case en gedegen projectmanagement helpt u op weg. En daar helpen wij u bij.

Dat is namelijk onze ervaring. Samen bekijken we of en hoe u de ondersteunende krachten kunt bundelen. Wij richten ons vizier op betere efficiëntie, hogere effectiviteit en mogelijke schaalvoordelen.

Wilt u meer weten over de kansen en mogelijke voordelen van shared services? Bel ons of stuur een mail.

Gerelateerde publicaties

IJsselvliet

2019

In 2019 helpen wij u graag bij het realiseren van uw doelen en ambities door op 3 manieren bezig te zijn met strategie en realisatie.

lees meer >

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier