Organisatiedoorlichting en -inrichting
Organisatiedoorlichting en -inrichting

Heeft u het functioneren en de prestaties van uw organisatie in het vizier? En weet u dat het anders en beter kan? Wij helpen u de zwarte gaten in uw organisatie scherp te krijgen. Samen houden we de structuur en uw besturingsfilosofie tegen het licht. Vergelijken dat met andere spelers in de markt en bekijken de huidige taken en verantwoordelijkheden.

Wellicht vraagt uw organisatiestructuur om een re-design of is het organogram toe aan herindeling of herziening. Neemt u contact met ons op, dan zetten wij onze blik alvast op scherp.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier