Overhead analyse
Overhead analyse

Waar denkt u aan bij de waarde van de ondersteunende functies in uw bedrijf? Aan hoge effectiviteit of aan hoge kosten? Een goede analyse van de overhead – uw algemene kosten – geeft u zicht op de werkelijke waarde.

Is de toegevoegde waarde van de ondersteunende processen helder, dan kunnen deze optimaal effectief zijn. Wij brengen uw overhead in kaart en stellen vast waar het beter kan. Op corporate, bedrijfs- of werkmaatschappij niveau. Zo ziet u waar tijd, kwaliteit en kosten in balans zijn.

Wilt u meer weten over overhead analyse en de voordelen die het u kan opleveren? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier