Overhead analyse
Overhead analyse

Waar denkt u aan bij de waarde van de ondersteunende functies in uw bedrijf? Aan hoge effectiviteit of aan hoge kosten? Een goede analyse van de overhead – uw algemene kosten – geeft u zicht op de werkelijke waarde.

Is de toegevoegde waarde van de ondersteunende processen helder, dan kunnen deze optimaal effectief zijn. Wij brengen uw overhead in kaart en stellen vast waar het beter kan. Op corporate, bedrijfs- of werkmaatschappij niveau. Zo ziet u waar tijd, kwaliteit en kosten in balans zijn.

Wilt u meer weten over overhead analyse en de voordelen die het u kan opleveren? Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde publicaties

IJsselvliet

2019

In 2019 helpen wij u graag bij het realiseren van uw doelen en ambities door op 3 manieren bezig te zijn met strategie en realisatie.

lees meer >

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier