Procesoptimalisatie
Procesoptimalisatie

Bij een gerichte strategische koers horen optimale processen. U wilt immers recht op uw doelen af, bij voorkeur in de meest effectieve stroming. Optimalisering van uw bedrijfsprocessen brengt u dichter bij uw doelen. IJsselvliet is uw vertrekpunt voor verbetering.

Wij geven u inzicht en openen uw ogen door een risicoanalyse. Met process mining maken wij processen meetbaar en zichtbaar met data uit uw ERP-systeem. Kortere doorlooptijden, hogere klantgerichtheid en een heldere verdeling en beschrijving van taken en verantwoordelijkheden. Elk proces maximaal effectief. Dat is het doel.

Wilt u weten wat meer efficiency en effectiviteit voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij vertellen het u graag.

Gerelateerde publicaties

De DGA & visie(s) op het ondernemerschap

Op weg naar succesvolle opvolging binnen het familiebedrijf, is het belangrijk gehoor te geven aan ieders persoonlijke wensen en visie op de invulling hiervan.

lees meer >

Checklist: hoe sterk is ‘jouw’ organisatie?

Twaalf punten van een treffende frisheid om toe te passen bij het kijken naar en de beoordeling van de organisatie door jouw eigen bril.

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier