Procesoptimalisatie
Procesoptimalisatie

Bij een gerichte strategische koers horen optimale processen. U wilt immers recht op uw doelen af, bij voorkeur in de meest effectieve stroming. Optimalisering van uw bedrijfsprocessen brengt u dichter bij uw doelen. IJsselvliet is uw vertrekpunt voor verbetering.

Wij geven u inzicht en openen uw ogen door een risicoanalyse. Met process mining maken wij processen meetbaar en zichtbaar met data uit uw ERP-systeem. Kortere doorlooptijden, hogere klantgerichtheid en een heldere verdeling en beschrijving van taken en verantwoordelijkheden. Elk proces maximaal effectief. Dat is het doel.

Wilt u weten wat meer efficiency en effectiviteit voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij vertellen het u graag.

Gerelateerde publicaties

IJsselvliet

2019

In 2019 helpen wij u graag bij het realiseren van uw doelen en ambities door op 3 manieren bezig te zijn met strategie en realisatie.

lees meer >

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier