Procesoptimalisatie
Procesoptimalisatie

Bij een gerichte strategische koers horen optimale processen. U wilt immers recht op uw doelen af, bij voorkeur in de meest effectieve stroming. Optimalisering van uw bedrijfsprocessen brengt u dichter bij uw doelen. IJsselvliet is uw vertrekpunt voor verbetering.

Wij geven u inzicht en openen uw ogen door een risicoanalyse. Met process mining maken wij processen meetbaar en zichtbaar met data uit uw ERP-systeem. Kortere doorlooptijden, hogere klantgerichtheid en een heldere verdeling en beschrijving van taken en verantwoordelijkheden. Elk proces maximaal effectief. Dat is het doel.

Wilt u weten wat meer efficiency en effectiviteit voor uw organisatie kan betekenen? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij vertellen het u graag.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier