Process mining
Process mining

Optimaal en maximaal effectief. Dat is het doel. Volgens ons kunnen processen en structuren daarom altijd scherper. Beter ook. Met process mining brengen we relaties in kaart en het geheel van processen in beeld. We ‘graven’ in procesgegevens en maken optimaal gebruik van de managementinformatie die continu aanwezig is in uw organisatie.

De onderlinge samenhang van processen en mensen brengen we samen met u op orde. En in een nieuwe stroom. Daarmee bent u in control en brengt u uw bedrijfsvoering in lijn met uw toekomstplannen.

Wilt u meer weten hoe u uw bestaande data optimaal laat werken voor uw bedrijfsdoelen? Onze consultants vertellen u er graag meer over.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier