Strategische ketensamenwerking
Strategische ketensamenwerking

Vanuit gedeelde ambities ontstaan waardevolle samenwerkingen. Geeft u deze verbindingen strategisch vorm, dan is de kans op win-win het grootst. Wij helpen u de onderlinge dialoog op gang te brengen en te houden. Door verantwoordelijkheden inzichtelijk te maken en deze onder te brengen op de juiste plekken én bij de juiste mensen.

Ketensamenwerking werkt wanneer de governance goed is georganiseerd. Samenwerken zoals het bedoeld is. Volgens een weloverwogen strategie, de winnende strategie. Daar zijn wij in thuis en daarmee maken wij voor u het verschil.

Weten hoe u de keten sterk en win-win maakt? Neemt u contact met ons op. Wij vertellen het u.

Gerelateerde publicaties

IJsselvliet

2019

In 2019 helpen wij u graag bij het realiseren van uw doelen en ambities door op 3 manieren bezig te zijn met strategie en realisatie.

lees meer >

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier