Strategische ketensamenwerking
Strategische ketensamenwerking

Vanuit gedeelde ambities ontstaan waardevolle samenwerkingen. Geeft u deze verbindingen strategisch vorm, dan is de kans op win-win het grootst. Wij helpen u de onderlinge dialoog op gang te brengen en te houden. Door verantwoordelijkheden inzichtelijk te maken en deze onder te brengen op de juiste plekken én bij de juiste mensen.

Ketensamenwerking werkt wanneer de governance goed is georganiseerd. Samenwerken zoals het bedoeld is. Volgens een weloverwogen strategie, de winnende strategie. Daar zijn wij in thuis en daarmee maken wij voor u het verschil.

Weten hoe u de keten sterk en win-win maakt? Neemt u contact met ons op. Wij vertellen het u.

Gerelateerde publicaties

Terugblik masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’

Op 3 oktober 2017 organiseerde IJsselvliet Strategie & Realisatie, in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland (VNN), de masterclass ‘Beheersing van ketenkwaliteit en veiligheid, wat levert het op?’. Onder andere Gabriël Anthonio, bestuurder van VNN, kwam aan het woord. Zijn inleiding: ‘We moeten dingen doen die werken. Werken ze niet, dan moeten we er mee stoppen’. Benieuwd hoe? Lees dan verder.

lees meer >

Ketenkwaliteit en veiligheid in zorg moet en kan beter

Zorginstellingen werken in toenemende mate samen binnen het publieke domein. Er ontstaan steeds meer samenwerkingsverbanden tussen zorg en onderwijs, arbeidstoeleiding en wonen. In de praktijk blijkt dat in deze samenwerkingsverbanden de kwaliteit van de zorg en de veiligheid van de cliënt niet goed geregeld zijn. Hoe kan dit?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier