Visie op de financiële functie
Visie op de financiële functie

Met uw organisatie is ook de financiële functie in beweging. Nu meer dan ooit. Want tijden veranderen en daarmee ook de benodigde kennis en vaardigheden van uw financiële mensen. Althans, dat zou moeten. Wij helpen u de rol en positie van uw mensen een passende richting te geven. De juiste richting.

Een solide beleidsplan en een heldere visie geven de financiële functie meer – of soms nieuwe – toegevoegde waarde. Zo wordt uw controller uw business partner. Een adviseur en meedenker. Dat wat u ook van ons mag verwachten, de mensen van IJsselvliet.

Zie ons als betrouwbaar kompas voor uw financiële functie. Neemt u vandaag contact met ons op dan geven wij u richting voor morgen.

Gerelateerde publicaties

Leergang Finance Professional in Business

Inschrijven voor het najaar van 2018 is niet meer mogelijk.

lees meer >

Boekentip ‘Discovery-Driven Growth: A Breakthrough Process to Reduce Risk and Seize Opportunity’

U bent belast met het uitbreiden van uw bedrijf. De toenemende groei kan niet meer de gewenste resultaten leveren. U heeft echt dynamische groei nodig – en u moet het bereiken zonder het risico van een enorm dure gok. Hoe kunt u innovatieve nieuwe ondernemingen aanmoedigen en ambitieuze groei volgen terwijl risico’s worden beperkt?

lees meer >

Gerelateerde diensten
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten
Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier