Finance en Control,
grip op uw plannen

Ambities geven richting aan uw toekomst. Bent u op koers dan wilt u dat blijven. Dat betekent navigeren, sturen en bijsturen. Continu en vastberaden. Dat vraagt wat van u en vooral van de financiële mensen in uw organisatie.

Goede resultaten ontstaan uit inzicht. Heldere kijk op cijfers en informatie. De échte successen beginnen bij stevige grip op uw zaken. Bij een solide financiële organisatie en bij vakmensen die begrijpen dat hun rol verder gaat dan het opmaken van de balans. Mensen die vooruitkijken en vooruitdenken.

Aandacht, focus, in control

Wij helpen uw financiële mensen om effectiever en efficiënter te werken. Om, behalve vanuit cijfers en analyses, waarde vanuit zichzelf toe toevoegen. Zo versterken we samen de rol en betekenis van finance en control binnen uw organisatie. Als betrouwbaar kompas voor uw beslissingen en ambities.

Finance en control, het vormt de spil van uw bedrijf. Wij zien het als fundament van uw toekomstplannen. De financiële functie verdient daarom uw aandacht en focus. En die van ons, want samen met IJsselvliet bent en blijft u meer in control.

Referenties
Zo zijn onze adviseurs van betekenis
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten

Dit zijn onze adviseurs van betekenis

Bert Gadellaa
Bianca Dijk
Frank Meulenkamp
Hidde van der Wal
Marianne Kuenen
Rick Mensink
Wendy Schutten