HRM,
samen richting uw doelen

Uw medewerkers maken het verschil tussen goed en excellent. Net als uw strategische keuzes. De gekozen weg naar succes heeft daarom alles te maken met uw mensen, uw team. Bent u er samen klaar voor? Krijgt u uw medewerkers mee richting uw doelen?

Bij de uitvoering van uw plannen, uw strategie, gaat het vooral om doen. En dan hebben we het over mensen. Want om succesvol te zijn, moet je samenwerken. Beschikken over capaciteit en kwaliteit die passen bij uw doelen. En die vandaag en juist ook morgen dat gewenste verschil maken.

Instroom, doorstroom of uitstroom

Bekijk uw medewerkers en hun ontwikkeling met hetzelfde strategische oog als waarmee u naar uw doelen kijkt. De juiste mensen op de juiste plek, passende programma’s waarmee directie en management zich ontwikkelen en een effectief ingerichte HR-afdeling. Wij denken en kijken met u mee. Met oog voor uw mensen én doelen. Want die vormen uw toekomst. Welke horizon u ook in het vizier heeft.

Neemt u contact op met de mensen van IJsselvliet. Wij brengen u en uw medewerkers in de juiste stroming. Met effect, dat beloven wij u.

Referenties

Aan het woord
Klaas Bakker - algemeen directeur
Cotap

“Het personeelsbeleid voor Cotap moest worden herijkt vanwege de groei van de organisatie zowel in omzet als in aantal medewerkers. Cruciaal is dat we aantrekkelijk
zijn voor medewerkers. We willen gezien worden als een goede werkgever. IJsselvliet heeft ons begeleid in het vormgeven van een modern personeelsbeleid waarbij de werknemers worden ingezet vanuit talenten en deze aansluiten op wat nodig is voor het realiseren van onze strategie.”

Zo zijn onze adviseurs van betekenis
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten

Dit zijn onze adviseurs van betekenis

Alexia Charalabidis
Esther Besseling
Frank Markerink
Hendri Meilink
Jan Waardenburg