Uw strategie,
de juiste stroming

U wilt verschil maken. Nog meer van betekenis zijn met uw bedrijf. Dat vraagt om focus, doelen stellen en keuzes maken. Strategie bepalen, zo kunt u het ook noemen. Wij zien het als de juiste stroming kiezen. Concreet koers zetten. Daar helpen wij u bij.

Het verschil maken en het verschil zijn. U weet dat het erin zit. In uw bedrijf, uw ideeën en uw mensen. U ziet kansen om het beter te doen en om te groeien. Maar welke kansen grijpt u en welke niet? Hoe zet u stappen richting die stip op uw horizon?

Betere keuzes, groter succes

Doen. Dat is het antwoord. Zo concreet maken wij het voor u. En vooral mét u. Strategie bepalen is samen in beweging komen en blijven. Maar ook even stilstaan, in de drukte van de dag, om te zien waar u precies staat. Onderzoeken wat werkt en wat niet. Een effectieve koers uitzetten. Wij noemen het de winnende strategie: onze formule voor focus en succes.

Uw plan voor de toekomst. Bent u er bewust mee bezig, dan wordt de kans op succes groter. Dat is onze ervaring. Gebruikt u daarom onze expertise als beproefd sjabloon voor uw business. Neem uw toekomst in handen. Samen met de mensen van IJsselvliet. Wij houden u in beweging en brengen u in die nieuwe stroming.

Referenties

Aan het woord
Christian Lensen - managing director
De Wijndragers

"IJsselvliet heeft ons wakker geschud en ‘echt’ inzicht verschaft in onze organisatie, producten, klanten, wie we willen zijn en hoe we dat willen bereiken! Ze hebben ons geholpen om juiste strategische keuzes te maken en samen met ons een helder stappenplan opgesteld als roadmap richting onze stip aan de horizon. Vanaf de eerste sessie was een positief resultaat voelbaar in de hele organisatie en heeft het ons weer ‘on track’ gezet. In beweging brengen was vooraf een belofte. Inmiddels hebben we, gevoelsmatig, een olietanker gekeerd op de IJssel en liggen we weer goed op koers!"

Zo zijn onze adviseurs van betekenis
Verbetering door verbinding
Dat noemen wij: het IJsselvliet-effect
U vindt het in al onze diensten

Dit zijn onze adviseurs van betekenis

Bert Gadellaa
Bianca Dijk
Eric Moen
Esther Besseling
Frank Markerink
Hendri Meilink
Hidde van der Wal
Jacco van der Zee