Digitalisering en de business: kans of bedreiging?

Een goede strategie is een strategie met in ieder geval ook een digitaal hoofdstuk. Maar, wat is een goede digitale strategie, wat is een goed digitaal hoofdstuk als onderdeel van die totale strategie en hoe doe je dat dan, zo’n digitale strategie of digitaal hoofdstuk maken? En, hoe raakt technologie jouw business? Welke positie neem jij in het geheel in? Ben je volger, leider of wil je de regels van het spel in de markt/branche veranderen?

Net als u, zijn ook wij op zoek naar de goede antwoorden. Wij bundelen onze kennis en krachten graag door het organiseren van een gezamenlijke zoektocht. Tijd voor een bijeenkomst, waarbij het delen van uw, onze ervaringen met elkaar centraal staat.

Dé kans dus om vanuit een kleinschalig concept met gelijkgestemde vakgenoten te sparren, kennis te maken en te bespreken welke uitdagingen er op  dit gebied zijn binnen organisaties.

Na afloop

Wij kijken terug op een geslaagde sessie, met dank aan alle aanwezigen.

Bent u nieuwsgierig en leest u graag meer? Op onze LinkedIn-bedrijfspagina vindt u een terugblik met enkele belangrijke tips.

Ontvangt u graag de slides met nadere toelichting, laat ons dit dan weten per e-mail zodat wij u dit kunnen toesturen.

Startbijeenkomst Leergang familiebedrijven

Zeven sessies over actuele thema’s voor de opvolgende generatie die of onlangs de leiding heeft overgenomen of die dat op korte termijn gaat doen.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier