Het IJsselvliet effect

Het blijft alles behalve hetzelfde wanneer u ons in huis haalt. Dat is onze belofte. Met onze brede blik zien wij verbanden en maken wij verbindingen. Tussen disciplines en doelen, tussen mensen en resultaten, tussen strategie en realisatie.

Wij brengen nieuwe energie en zetten uw organisatie en mensen in beweging. Dat is het IJsselvliet-effect.

Focus, alignment en commitment

Met een andere, brede kijk op het geheel zien en onderzoeken wij de samenhang tussen alle bewegingen in uw bedrijf. We bekijken of uw mensen uw toekomstvisie delen. We verkennen de gezamenlijke aansluiting op die gezette koers. En we peilen de betrokkenheid, ofwel krijgt het succes van het geheel voorrang op persoonlijk succes.

Samenhang en verbinding dus.
Tussen mensen, middelen, processen én doelen. Daarin zitten de antwoorden en de weg naar uw stip op de horizon. Met de IJsselvliet Formule maken we de optelsom. Het resultaat is beweging, die nieuwe stroming: verbetering door verbinding.

Uw disciplines, onze expertise

Onze mensen verbinden uw mensen, onze disciplines verbinden uw disciplines. Op elk niveau onderzoeken en toetsen wij de focus, de connectie met uw koers en de betrokkenheid. Dat doen we met respect en tegelijk recht voor z’n raap. Want aan eerlijke en nuchtere adviezen heeft u immers toch het meest? U krijgt concrete antwoorden en nieuwe inzichten. Meer nog dan u vooraf durfde te verwachten. Ook dát is het IJsselvliet-effect.

 

Organisaties waar wij van betekenis voor zijn

Het IJsselvliet effect in uw organisatie