Uitnodiging Celelezing 2017

Op dinsdag 14 november a.s. houdt prof. Barbara Baarsma de Celelezing 2017 onder de titel ‘Over de scheidslijnen op de arbeidsmarkt’.

De arbeidsmarkt verandert in hoog tempo. Voor veel werkenden zijn de achterliggende ontwikkelingen maar moeilijk bij te benen. Dat de arbeidsmarktregelgeving hopeloos is verouderd, helpt werkenden ook niet. De vele tweedelingen op de arbeidsmarkt – jong versus oud, hoog versus laag opgeleid, vast versus flex contracten – leiden tot moeilijk te overbruggen scheidslijnen en bijbehorende maatschappelijke problemen. Wat moet gebeuren om die problemen te verminderen?

Barbara Baarsma, bekend van televisie (onder meer DWDD, Buitenhof, Nieuwsuur), is hoogleraar Marktwerking en Mededingingseconomie aan de Universiteit van Amsterdam, directeur Kennisontwikkeling bij de Rabobank en Kroonlid bij de Sociaal Economische Raad.

De lezing is een initiatief van de 3 Zwolse Rotary clubs en Rotaract en wordt georganiseerd door de stichting Cele Lezingen i.s.m. onder meer de stichting Grote of Sint Michaëlskerk.
IJsselvliet Strategie & Realisatie is een van de sponsoren.

U bent van harte uitgenodigd!

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie, klik hier.

Uw toegangskaart(en) kunt u bestellen via de website, klik hier.

Drieluik Strategie, Besluitvorming en Gedrag

Wij organiseren dit voorjaar op een centrale locatie in Nederland drie ontbijtsessies over (het belang van) strategie.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier