Nieuw: IJsselvliet Interim Management

Willem Timmers en IJsselvliet starten per april 2019 samen met de interim management tak van IJsselvliet. Doelstelling is om ondernemers en organisaties naast het leveren van interim capaciteit nog beter van dienst te zijn bij het implementeren van hun strategie.

Naast de al bestaande kwaliteiten van IJsselvliet Strategie & Realisatie op het gebied van strategieadvisering, finance & control, HR en procesoptimalisatie, kunnen de adviestrajecten nu ook versterkt worden door het aanleveren van een deskundige en ervaren interim manager die zorg draagt voor borging en implementatie.

Daarnaast biedt IJsselvliet Interim Management ook traditioneel interim management op gebieden van directievoering en bij de invulling van staffuncties voor finance & control, HRM en bedrijfsvoering.

Willem Timmers BSc heeft vanuit zijn bancaire en accountancy-achtergrond ruime ervaring in de wereld van detachering. De afgelopen jaren heeft hij hierin succesvol gewerkt als interim professional en als businessmanager. Willem –gekenschetst als optimistisch, mensgericht, pragmatisch en resultaatgericht – sluit zich aan bij het ervaren directieteam van IJsselvliet bestaande uit Eric Moen, Bert Gadellaa, Hidde van der Wal en Frank Markerink.

Willem: “het geeft mij veel energie om te gaan ondernemen in de IJsselvliet-propositie, om zo met elkaar de interim tak groter en mooier te maken. Met mijn marktervaring in de detacheringswereld, zal ik zelf een extra dimensie toevoegen aan IJsselvliet, naast dat ik veel kan opsteken van de andere directieleden”.

Meer informatie vindt u op de website en op de Linkedin-pagina.

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons een mailtje klik hier