Uitbreiding team IJsselvliet

Mijn naam is Wendy Schutten, 23 jaar en sinds een jaar woonachtig in Zwolle. Ik woon daar samen met mijn vriend en huisdieren. In mijn vrije tijd ga ik graag zwemmen, reizen, lekker uiteten of naar familie en vriendinnen.

Na het behalen van mijn master Business Administration in 2016 ben ik begonnen met werken als Business Analist bij Arvato, een internationale speler op het gebied van financiële dienstverlening. Bij Arvato ben ik begonnen met het definiëren en opzetten van verschillende management- en klantrapportages. Daarnaast ben ik bezig geweest met het opzetten van een BI-systeem en het analyseren van incassoportefeuilles en campagne data.

Per 1 februari begin ik als data-analist bij IJsselvliet. Ik ga mij focussen op een relatief nieuwe activiteit voor IJsselvliet: ‘data science’. Daarbij zal ik de adviseurs ondersteunen bij het uitvoeren van opdrachten binnen dit vakgebied. Daarnaast ben ik een aanvulling op het team als bedrijfskundig (junior) adviseur.

Wat mij bij deze uitdaging erg aanspreekt is de diversiteit. Ik zal mij bijvoorbeeld bezig houden met data-analyses en deze ook presenteren. Daarnaast zal ik ook veel gaan samenwerken met het team binnen  verschillende organisaties.

Behoud van de zaak in de familie: begin op tijd!

Dit blijkt uit een onderzoek dat onder zo’n 200 familiebedrijven in de gemeente Groningen is uitgevoerd. Gemiddeld duurt het zo’n 4 jaar (!) om de overdracht of opvolging goed en helemaal af te handelen. Als belangrijke succesfactor voor het bedrijf wordt de eenheid tussen bedrijf en persoon (DGA) genoemd. Jezelf als DGA of familie bewust zijn van deze factoren en feiten is dus een belangrijke voorwaarde voor een succesvol proces en afronding van overdracht en opvolging.

Lees meer >

Wilt u dat wij contact opnemen? Stuur ons hier een mailtje klik hier